Over 2000 besøg til Åbent Hus

Langt over 2000 fynboer benyttede lørdagen til at se nærmere på deres regionale public-service-medier.

I alt fik DR Fyn og TV 2/FYN godt 2200 besøg til Åbent Hus.

Åbent Hus var et samarbejde mellem Fyns to public-service-medier, DR FYN og TV 2/FYN. I begge mediehuse var der gratis adgang, og masser af gæster, underholdning og en chance for at se hvordan et regionalt medie arbejder.

1701 aabent

- Det er meget interessen for hvad der rører sig på Fyn og for at se hvordan dem fra radio og tv ser ud. Jeg synes, at det ganske interessant at se hvordan det foregår og få en snak med de mennesker vi ser og hører i medierne, siger Bjarne Christensen fra Tommerup.

På DR FYN var omkring 1100 fynboer forbi i løbet af de fire timer.

- Det har været helt fantastisk. Folk har stået helt tæt op ad os, mens vi sendte radio. Det var meget intenst og dejligt at få umiddelbar respons. Man bliver meget mere tændt end når man er alene, siger Stine Lilliecrona fra DR FYN.

Det samme antal lagde vejen forbi Fyns regionale tv-station, der lørdag også blev til en Nyhedskanal, der sendte uafbrudt gennem de fire timers arrangement.

- Det har været en virkelig god dag. Stemningen har været fantastisk, og vi er lykkelige for at så mange fynboer har taget imod invitationen, siger Esben Seerup, direktør på TV 2/FYN.