I det fynske folks tjeneste

Overgreb: Campingvogn muligvis fundet

Den campingvogn, som en 11-årig pige så under et overgreb på Sydfyn, er muligvis dukket op.

En 49-årig specialarbejder fra Odense kan være indehaver af den campingvogn, som en 11-årig pige så, da hun fredag blev misbrugt på bagsædet af en bil på Sydfyn, skriver ekstrabladet.dk.

Pigen blev tvunget ind i en bil, da hun stod af skolebussen på Brunsvej i Vester Skerninge fredag eftermiddag ved 14.20-tiden. Manden kørte hende ind i et skovområde, hvor han misbrugte hende i sin bordeauxrøde bil.

Den 11-årige har til politiet fortalt, at hun så en hvid campingvogn eller en skurvogn med noget orange på.

Den beskrivelse passer på en campingvogn med fortelt, som en specialarbejder fra Odense bor i på Syltemae Camping, mens han arbejder ved et byggeprojekt lidt udenfor Svendborg.

Ifølge ekstrabladet.dk ligger campingvognen gemt så godt af vejen, at det kræver et godt kendskab til lokalområdet overhovedet at vide, hvor campingpladsen og det lille skovområde ligger.

- Jeg kom først sent fredag, og jeg har hverken set eller hørt noget. Jeg hørte først om det i radioen lørdag, og det er forfærdeligt for den stakkels pige, siger den 49-årige blandt andet til ekstrabladet.dk.

Hos Fyns Politi fortæller vagtchefen, at man har modtaget en henvendelse om campingvognen.

- Jeg kan bekræfte, at vi er blevet gjort opmærksomme på den pågældende campingvogn og mandag tager vi ud og taler med ham, der har den, siger vagtchefen Hans Frederiksen til Ritzau.