I det fynske folks tjeneste

Ovne skaber 25 arbejdspladser

Virksomheden Lotus Ovne vil til Langeskov. De er villige til at flytte deres virksomhed, så de kan komme tættere på deres samarbejdspartner

-

Virksomheden Lotus Ovne vil til Langeskov. De er villige til at flytte deres virksomhed, så de kommer tættere på deres samarbejdspartner.

- En del af vores materialer kommer fra Ib Andresen Industri i Langeskov, så da vi skulle kigge efter en ny beliggenhed, var det nærliggende at komme tættere på dem. Desuden kommer de fleste af vores varer over Storebælt, den ene eller den anden vej. Så her sparer vi en del penge, forklare direktør Johnny Ebstrup, Lotus Ovne.

Det er stål og metalvirksomheden Ib Andresen Industri, der får den sjællandske virksomhed til at flytte over bæltet. For dem er det en god nyhed, at sjællænderne flytter til Fyn

- Vi er en væsentlig leverandør til dem, og jeg forventer, at vi sammen kan blive mere konkurrencedygtige. Vi sparer i første omgang en masse fragt, siger Lars Ryholl, direktør for pladedivisionen, Ib Andresen Industri.

Lotus Ovne starter i løbet af de næste tre uger produktionen op i Langeskov og lukker derefter deres produktion ned i Gilleje. Det er meningen, at al produktion til august skal foregå i Langeskov. Ovnfirmaet medbringer selv 12 medarbejdere, men der kommer også 25 nye arbejdspladser.