I det fynske folks tjeneste

På jagt efter fynske ideer

Fyns bedste idé skal nu frem i lyset og sættes i produktion. Med en konkurrence vil Udviklingsforum Odense have fynske opfindelser op af skuffen.

En kælkebakke af plastik er et godt bud på god fynsk ide.

1 af 2

Hvis du går med en lille opfinder i maven, så har du nu chancen for at vinde 10.000 kroner og få din ide ført ud i livet med hjælp fra professionelle rådgivere.

Udviklingsforum Odense arrangerere i samarbejde emd Væksthuset og Erhvervsservice Odense konkurrencen "Danmarks bedste ide på Fyn".

- Vi skal have flere ideer på Fyn ud af skufferne og få dem omsat til kommercielle succeser, siger Morten Bierbaum, der er projektleder i Udviklingsforum Odense.

Kravene til konkurrencen er helt åbne, og både ideer til produkter, design eller kulturelle tiltag er velkomne.

- Ideerne skal blot have et kommercielt sigte, så vi kan udvikle ideen og få skabt vækst og arbejdspladser på Fyn, lyder det fra Morten Bierbaum.

Som eksempel på en ide, der kunne komme i betragtning, nævner Morten Bierbaum den udfoldelige kælkebakke, som er udviklet af Palle Graugaard Krabbe.

Kælkebakken er et eksempel på et redskab som kan skabe glæde og måske blive en kommerciel succes, og sådan ideer har vi brug for på Fyn, siger Morten Bierbaum.

Læs mere om konkurrencen