I det fynske folks tjeneste

På med solbrillerne: Den danske sommer fortsætter

Onsdag er en blæsende og regnfuld plet på en ellers sommerlig vejrudsigt for den kommende uge.

I den kommende uge vil der være rig lejlighed til at pakke strandtasken og komme ud at nyde det gode vejr med venner og familie.

For det bliver generelt en uge med vejr, der indbyder til badeshorts og bikini, viser prognosen fra DMI ifølge vagtchef Tine Zeuthen.

- Overordnet set bliver det faktisk rigtig flot med nogen eller en del sol alle dage og op til 25 graders varme, lyder det lovende budskab fra vagtchefen.

Mandag vil fortrinsvist være solrig, og hvis der kommer skyer, vil det kun være høje siveskyer, som solen sagtens kan trænge igennem, lover hun.

Temperaturerne ligger mellem 20 og 25 grader både mandag og tirsdag, der også bliver solrig, men hvor der dog også begynder at komme nogle flere skyer.

Skyerne varsler om en onsdag, der bliver ugens vejrmæssige sorteper:

- Der er lige onsdag. Der skal vi passeres af nogle skyer, regn og byger. Der kan især komme regn og byger over de østlige egne, siger meteorolog Tine Zeuthen.

Samtidig bliver det blæsende fra nord og vestlig retning, og termometeret placerer sig mellem 17 og 22 grader - ugens temperaturmæssige lavpunkt.

Regnvejret varer heldigvis ikke længe, for allerede senere onsdag begynder det at klare op igen.

Og torsdag, fredag og lørdag lyder vejrudsigten atter på fint vejr med temperaturer mellem 18 og 23 grader. Lokalt med op til 25 graders varme fredag og lørdag.

Over hele perioden vil det være varmest i den østlige del af landet - særligt Østjylland og Sjælland og måske også Bornholm, siger Tine Zeuthen. Så der er her, man skal tage hen, hvis man vil lufte badetøjet i 25 graders varme.