På sporet af designmøbeltyve

Anholdelsen af en 20-årig mand lørdag har formentlig sat politiet på sporet af en bande, som står bag adskillige tyverier af dyre designermøbler i Odense. Den 20-årige blev fældet af et anonymt tip.

Lejligheden fuld af stjålne møbler

Lørdag blev politiet varskoet af et vidne, der undrede sig over at flere personer bar møbler for mere end 100.000 kroner ind i en lejlighed i Schacksgade i Odense.

Senere på dagen blev lejlighedens indehaver anholdt og han erkendte at have begået hæleri ved at købe de stjålne møbler, men ikke selve tyveriet.

Det viste sig, at mandens lejlighed indeholdt stribevis af møbler og lamper i den dyre ende. Typisk Arne Jacobsen-møbler og PH-lamper. 

Søger efter medskyldige

Derfor mener politiet at være på sporet af en bande, og er sparsom med oplysninger, fordi det nu handler om at finde frem til de medskyldige

De seneste tyverier skete fredag nat hos møbelfirmaet Lindegaard Poulsen; men der er gennem nogle måneder sket en række tyverier af designermøbler og -lamper i Odense.

I forbindelse med opklaringsarbejdet søger politiet vidner, der kender til - eller har set - en metallicblå BMW med registreringsnummeret TT 26 405.