Par nummer 7 fører det københavnske seksdagesløb

Michael Mørkøv og Lasse Norman Hansen ligger nummer et efter åbningsjagten i Ballerup Super Arena.

Par nummer 7 bestående af Michael Mørkøv og Lasse Norman Hansen har lagt sig i front af det københavnske seksdagesløb i Ballerup. Duoen var bedst i torsdagens åbningsjagt.

Mørkøv vandt løbet i både 2009, 2010 og 2011, da han dannede par med Alex Rasmussen, inden duoen sidste år blev slået af Marc Hester og Iljo Keisse.

I år er Alex Rasmussen ude med karantæne, men i Lasse Norman Hansen har Mørkøv fået en olympisk mester som makker, idet Lasse Norman Hansen vandt OL-guld på banen ved legene sidste år i London i disciplinen omnium.

- Det var rigtig sjovt, men også rigtig hårdt. Der blev kørt stærkt hele jagten, og det var svært at komme af sted, siger Lasse Norman Hansen til feltet.dk.

- Vi kom af sted nogle gange alene, simpelthen fordi alle var trætte. Lige pludselig havde vi et hul alene, og så var vi nødt til at køre alene rundt. Det var rigtig hårdt i længden, men også rigtig sjovt, siger Lasse Norman Hansen.

Efter 250 omgange er par nummer 7 noteret for 20 point. De nærmeste konkurrenter er Luke Roberts (Australien) og Leif Lampater (Tyskland) med 12 point.

Jesper Mørkøv, der er lillebror til Michael Mørkøv, ligger sammen med italienske Franco Marvulli treer med 10 point.

De tre par er de eneste på omgangshøjde i øjeblikket. Resten af feltet er distanceret med minimum én omgang.