Parteret havfrue udstilles på den Fynske Forårsudstilling

Den Fynske Forårsudstilling slår atter dørene op. Denne gang har en kendt eventyrdigter sat sit fingeraftryk på udstillingen. I jagten på nye kunstværker har man nemlig valgt at inddrage H.C.Andersen. 

-

Den Fynske Forårsudstilling slår atter dørene op. Denne gang har en kendt eventyrdigter sat sit fingeraftryk på udstillingen. I jagten på nye kunstværker har man nemlig valgt at inddrage H.C. Andersen.  Alle værker i kataloget er inspireret af et digt fra den gamle eventyrdigters hånd. Det samme gælder enkelte kunstværker.

En kunstner har kastet H.C. Andersens ånd over sit værk. Det sker med værket \"Frukost\". På et middagsbord ligger flere parterede havfruer og venter på at blive spist. Værket af Eiler Madsen kan ses som et udtryk for rovdrift på H.C. Andersen.

Med Den Fynske Forårsudstilling holder provinsens ældste kunstnersammenslutning fast i en gammel påsketradition. I tre uger omkring påske kan fynboerne se talrige bud på spændende kunst.

Den Fynske Forårsudstilling slår dørene op torsdag den 17. marts. Udstillingen vises i Fyns Udstillingsbygning for Kunst og design på Filosofgangen i Odense.