Patronhylstre er politiets vigtigste spor

Fyns Politi fandt fredag et antal patronhylstre i Vollsmose. Hylstrene er fortsat det vigtigste spor i sagen, hvor en ukendt gerningsmand skød mod to betjente.

Under urolighederne i Odense-forstaden Vollsmose natten til fredag skød en ukendt gerningsmand mod to betjente. Politiet fandt efterfølgende et antal patronhylstre fra skudepisoden, som lørdag formiddag stadig er politiets vigtigste spor.

- Kriminalteknisk afdeling arbejder fortsat med forskellige ting, de har fundet ude på gerningsstedet, men de har ikke fundet noget afgørende endnu, siger efterforskningschef ved Fyns Politi Benny Linde Larsen.

Skudepisoden opstod, efter en yngre mand forulykkede med sin bil i en rundkørsel ved bebyggelsen Bøgeparken i Vollsmose. Han havde forsøgt at køre fra en politipatrulje. Efter uheldet stimlede en del mennesker sammen på stedet. Politiet trak sig tilbage, da manden var kørt væk i en ambulance.

Da der lidt senere blev anmeldt ild i nogle biler på Vollsmose Allé, blev en patruljevogn igen sendt ud til området ved Bøgeparken, og det var her, skuddene faldt. Betjentene fik en fornemmelse af, at der blev skudt på dem, fordi de kunne se mundingsild og mærke projektilerne flyve forbi. I alt blev der affyret otte-10 skud.