PET opfordrer til øget agtpågivenhed

De ansatte i storcentre samt ansatte på banegårde og andre steder, hvor mange mennesker samles, skal være mere opmærksomme på unormale hændelser. Efter terrorangrebet i Madrid opfordrer PET de ansatte til at holde øjne og ører åbne. PET har bedt landets politikredse om at kontakte de lokale myndigheder, storcentre og arrangører af større begivenheder for at få medarbejderne til at være ekstra opmærksomme.

-

De ansatte i storcentre samt ansatte på banegårde og andre steder, hvor mange mennesker samles, skal være mere opmærksomme på unormale hændelser. Efter terrorangrebet i Madrid opfordrer PET de ansatte til at holde øjne og ører åbne.

PET har bedt landets politikredse om at kontakte de lokale myndigheder, storcentre og arrangører af større begivenheder for at få medarbejderne til at være ekstra vågne. PET har selv kontaktet DSB med samme besked.

Chefpolitiinspektør John Jacobsen i Odense bekræfter over for TV 2/FYN, at der er rettet henvendelse til storcentre på Fyn og Banegårdscentret om skærpet overvågning. Men samtidig opfordrer han befolkningen til ikke at gå i panik.