I det fynske folks tjeneste

Pia K. advarer mod Khader

Pia Kjærsgaard advarer mod, at Ny Alliance får magt som de har agt. Naser Khader og Co. kan underminere den nuværende udlændingepolitik, mener hun.

Dansk Folkeparti advarer mod et bredt politisk samarbejde efter det næste valg mellem VKO-blokken og Ny Alliance. Partiets formand, Pia Kjærsgaard, frygter, at Ny Alliance vil tilbagerulle den nuværende udlændingepolitik - og kan give Socialdemokraterne mulighed for at vende tilbage til Statsministeriet.

- Hvis nogle danskere går rundt og tror, at hvis de stemmer på Ny Alliance, så får de Anders Fogh Rasmussen som statsminister, 40 procent i skat, modefænomenet "borgerlig anstændighed" i udlændingepolitikken og en hjertelig og effektiv omsorg for ældre, syge og udsatte, så kan de godt tro om igen, sagde Pia Kjærsgaard lørdag i sin beretning ved Dansk Folkepartis årsmøde i Odense.

Pia Kjærsgaards angreb på Ny Alliance kommer på et tidspunkt, hvor seks års VKO-flertal er fordampet i de fleste meningsmålinger, og Fogh-regeringen kan være afhængig af Ny Alliances stemmer for at fortsætte ved magten.