Pige forsøgt myrdet i autoudstilling

En ung kvinde blev søndag middag forsøgt myrdet i en udstilling hos en bilforhandler i Odense. Eks-kæresten ville stikke hende med knive.

-

En ung kvinde blev søndag middag forsøgt myrdet i en udstilling, hos en bilforhandler i Odense. Eks-kæresten ville stikke hende med knive.

Jalousi var formentlig det motiv, der fik en mand fra Ringsted til at forsøge at myrde sin eks-kæreste. De to havde sat hinanden stævne i Autohuset Vestergården, i det sydlige Odense. Det var ikke for at kigge på biler i udstillingen de mødtes, men fordi manden skyldte kvinden penge.

Skjulte 3-4 store knive
Han havde imidlertid ikke penge med, men i skeder forskellige steder på kroppen havde han skjult 3-4 store knive. Midt i udstillingsvinduet greb han sine knive, og forsøgte at stikke eks-kæresten ned. Hun var i stand til at undvige ved at løbe rundt blandt de mange biler hos autoforhandleren. Da det gik op for personalet, hvad der foregik i udstillingen alarmerede de politiet, der ankom og anholdt manden.

Den unge kvinde slap uskadt fra overfaldet, mens manden nu bliver fremstillet i grundlovsforhør, med krav om fængsling for drabsforsøg, oplyser Odense Kriminalpoliti til TV 2 /Fyn.