Piger brød ind i fængsel

To piger på 15 og 16 år brød natten til søndag ind i fængslet Søby Søgård ved Nr. Lyndelse. De to piger nåede at overnatte hos en 20-årig indsat før de blev opdaget af en fængselsbetjent.

-

To piger på 15 og 16 år brød natten til søndag ind i fængslet Søby Søgård ved Nr. Lyndelse. De to piger nåede at overnatte hos en 20-årig indsat før de blev opdaget af en fængselsbetjent. Det skriver BT mandag.

De to piger fra Odense havde først været på besøg i fængslet og besøgt en 20-årig indsat fra Vollsmose. Da besøgstiden var forbi, havde de to unge piger åbenbart ikke fået nok, derfor brød de senere ind i det åbne fængsel lørdag aften.

Ved at gemme sig på et toilet lykkedes det for pigerne at narre vagtpersonalet, og derefter gik de igen på besøg hos den 20-årige fange i hans celle.

Yderst sjældent
Først søndag morgen opdagede en fængselsbetjent de to piger i cellen, hvorefter de øjeblikkeligt blev smidt ud af både celle og fængsel.

I følge fængselsinspektør Lisbeth Knudsen i Søby Søgård er det yderst sjældent, at nogen bryder direkte ind i et fængsel, og de to piger kan nu se frem til en sigtelse for overtrædelse af straffeloven.