I det fynske folks tjeneste

Pligtsejr til Hugger ved jyske mesterskaber

Letsværvægtsbokseren Anders Hugger Nielsen var i en klasse helt for sig selv, da finalerne ved de jyske mesterskaber i boksning løb af stabelen i Århus Stadionhal søndag. Odense-bokseren gjorde sin pligt og vandt sikkert finalen mod Randers-bokseren Bayram Ali-Sen, der blev stoppet i anden omgang efter tre gulvture.

-

Århus, søndag /ritzau/
Letsværvægtsbokseren Anders Hugger Nielsen var i en klasse
helt for sig selv, da finalerne ved de jyske mesterskaber i boksning løb af stabelen i Århus Stadionhal søndag.
Odense-bokseren gjorde sin pligt og vandt sikkert finalen mod
Randers-bokseren Bayram Ali-Sen, der blev stoppet i anden omgang
efter tre gulvture.

Dermed kunne Danmarks eneste Team Danmark-støttede bokser glæde sig over, at formen er intakt en lille måned før, det går løs ved EM i Kroatien. Alligevel var det Anders Huggers træner, Kjeld Krogh, der var mest lettet over sin boksers sejr. Stod det til ham, skulle fynboen nemlig slet ikke have stillet
op og løbet den unødvendige risiko for at pådrage sig en skade. \"Kjeld syntes, det var unødvendigt at bokse JM, og det er jo også rigtigt nok. Men jeg kan godt lide at være med, og sejrene giver lidt selvtillid\", sagde Anders Hugger, der nu går i træningslejr frem mod EM. \"Nu tager jeg lige et par dages pause, og så får træningen en tand ekstra frem mod EM\", fortsatte Hugger.

Danmark har fem deltagere med til EM, der begynder den 19.
februar i den kroatiske by Pula.

/ritzau/