Plus-konkurs rammer badmintonklub

Et økonomisk hul på 90.000 kroner. Det er Odense Badmintonklub faldet i efter Plus Forsikrings konkurs. \"Vi må spænde livremmen ind. Vi skærer ned i klubbens tilskud til stævner, og vi skal også spare på boldene. Så vil vi kontakte Odense kommune for at høre, hvilke muligheder vi har for yderligere støtte i 2003\", siger John Thrane fra Odense Badmintonklub.

-

Et økonomisk hul på 90.000 kroner. Det er Odense Badmintonklub faldet i efter Plus Forsikrings konkurs.

\"Vi må spænde livremmen ind. Vi skærer ned i klubbens tilskud til stævner, og vi skal også spare på boldene. Så vil vi kontakte Odense kommune for at høre, hvilke muligheder vi har for yderligere støtte i 2003\", siger John Thrane fra Odense Badmintonklub.

\"Spillerne har accepteret nedskæringerne og på mødet kom de også selv med flere konstruktive forslag på, hvor der var penge at hente. De ville gerne selv ud og tjene ind til klubben, f.eks. som hjælp ved større arrangementer\", siger John Thrane.

Flere sportsklubber i Odense er ramt efter forsikringsselskabets konkurs, blandt andet også DHG Volley, hvor Plus Forsikring også var stor sponsor.