Plymouth turde ikke prøve Onyszko

Arek Onyszko var inviteret til prøvetræning i Plymouth, men den engelske klub trak sit tilbud tilbage efter flere opringninger og trusler om sanktioner.

Den skandaliserede målmand Arek Onyszko kommer alligevel ikke til prøvetræning i Plymouth. Onyszko, der blev fyret i FC Midtjylland, var ellers inviteret til prøvetræning, men klubben trak pludselig sit tilbud tilbage, da den polske målmand ankom til England.

- Klubben fik nogle opringninger fra forskellige folk, hvor den blev truet med sanktioner. Jeg tror, nogle sponsorer trykkede på nogle knapper. Det betød i hvert fald, at klubben trak sig, forklarer Arek Onyszkos agent, Nicola Juric, til Ekstra Bladet.

Det var på grund af en bog, hvor Arek Onyszko blandt andet skrev, at han hadede bøsser, at han blev fyret i FC Midtjylland. Og det er samme bog, som udløste opringningerne til den engelske klub.

- Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at en bogudgivelse ville have så stor påvirkning på min fremtidig fodboldkarriere, siger Arek Onyszko.