Politi afventer DNA-prøver

Den 44-årige mand, som i fredags blev anholdt og sigtet for drabet på den 32-årige Laila Christensen, blev tirsdag løsladt. \"En konfrontation udelukker, at det er ham, der har gået på Rugårdsvej sammen med Laila Christensen tirsdag aften den 5. august, siger kriminalinspektør Herman Overgaard.\"

-

Odense, tirsdag /ritzau/
Den 44-årige mand, som i fredags blev anholdt og sigtet for drabet på den 32-årige Laila Christensen, blev tirsdag løsladt.
\"En konfrontation udelukker, at det er ham, der har gået på Rugårdsvej sammen med Laila Christensen tirsdag aften den 5. august, siger kriminalinspektør Herman Overgaard.\"

Laila Christensen blev dagen efter fundet dræbt i sin
lejlighed. Drabssigtelsen mod manden bliver opretholdt.


Afventer DNA-prøver
Politiet i Odense har endnu ikke fået svar fra de DNA-prøver, der er blevet taget på gerningsstedet. Og det bekommer ikke kriminalinspektøren, der godt kunne bruge nogle konkrete tekniske spor, som enten kan udpege eller udelukke deres mistænkte.
\"Nogle gange er det små spor, som skal opdyrkes, og det tager tid\", siger Herman Overgaard.

I lørdags blev den 44-årige varetægtsfængslet i fem dage, og han skulle således have været fremstillet for en dommer igen på torsdag. Men det bliver ikke nødvendigt, da politiet selv har valgt at løslade manden.
/ritzau/