I det fynske folks tjeneste

Politi eftersøger 80-årig i Haarby

Fyns Politi er igang med en større eftersøgning efter en 80-årig mand, der er bortgået fra sit hjem i Haarby mandag eftermiddag.

Den 80-årige mand er bortgået fra sit hjem på Bøgevej i Haarby mellem kl 16 - 18 mandag.

Den 80-årige mand er bortgået fra sit hjem på Bøgevej i Haarby mellem kl. 16 - 18 mandag.

- Lige nu har vi patruljer med hunde ude for at søge efter ham, og vi overvejer, om vi skal have hjælp fra en helikopter med varmesøgende kamera. Men det kan være svært at bruge i et byområde, siger vagtchef Per Sterobo fra Fyns Politi.

Den 80-årige Verner Andersen er dement, og politi formoder, at han kan have søgt ly i et udhus eller carport i det sydlige Haarby.

- Han er dårligt gående, og bruge normalt rollator. Men den har han efterladt hjemme, så vi formoder ikke, at han kan være nået så langt fra hjemmet på Bøgevej. Vi opfordrer derfor folk til at kigger efter ham i området, siger vagtchef Per Sterobo fra Fyns Politi.

Den 80-årige Verner Andersen er 175 cm høj, mager, skaldet og bærer store briller. Han bar blå bukser og en ærmeløs bluse.

- Han havde ikke overtøj på, og med de lave temperaturer, der er varslet i nat, vil det være kritisk, hvis vi ikke finder ham hurtigst mulige, siger vagtchef Per Sterobo fra Fyns Politi.

Oplysninger til Fyns Politi på telefon 114.

Bøgevej i det sydlige Haarby

Vis Politi eftersøger 80-årig i Haarby på et større kort


Vis Politi eftersøger 80-årig i Haarby på et større kort