I det fynske folks tjeneste

Politi: Forkert campingvogn i medierne

Den campingvogn, som en 11-årig pige så under et overgreb på Sydfyn, er ikke den samme som i medierne.

Vicepolitiinspektør Henrik Justesen afviser, at det er den rigtige campingvogn, der er afbilledet i flere medier i forbindelse med overgrebssagen fra Vester Skerninge.

Politiet afviser, at en campingvogn - afbilledet i Ekstra Bladet og omtalt i flere medier - er den samme campingvogn, som en 11-årig pige så, da hun fredag blev misbrugt på bagsædet af en bil på Sydfyn.

- Der er intet, som tyder på, at det er den campingvogn, som pigen mener at have set. Campingvognen i Ekstra Bladet har fortelt på, og det har pigen ikke fortalt noget om, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi til Ritzau.

Pigen blev tvunget ind i en bil, da hun stod af skolebussen på Brunsvej i Vester Skerninge fredag eftermiddag ved 14.20-tiden. Manden kørte hende ind i et skovområde, hvor han misbrugte hende i sin bordeauxrøde bil.

Den 11-årige har til politiet fortalt, at hun så en hvid campingvogn eller en skurvogn med noget orange på.

Den beskrivelse passede umiddelbart på en campingvogn, som en specialarbejder fra Odense bor i på Syltemae Camping. Men politiet vurderer, at det ikke er den samme campingvogn, som pigen mener at have set.

- Gerningsstedet er bilen, og pigen har ikke været udenfor, så bilen er mere interessant, selvom vi selvfølgelig også kan finde beviser, der hvor bilen har været, fortæller vicepolitiinspektøren.

Politiet har fået omkring 50 henvendelser fra borgere, som både drejer sig om bilen, gerningsmanden og campingvognen, som pigen så.

Gerningsmanden er ifølge politiet 45-50 år, 175-180 centimeter høj, lys i huden, almindelig til kraftig af bygning. Han var iført sort jakke, muligvis en arbejdsjakke, lyseblå cowboybukser med bælte, sort hue og mørk halsedisse som dækkede underansigtet.

Manden talte dansk og kørte i en ældre bordeauxrød personbil af ukendt mærke .

Politiet søger også fortsat efter vidner, som fredag eftermiddag mellem klokken 14 og 15 har set eller har kendskab til bilen eller campingvognen/skurvognen i området omkring Vester Skerninge på Fyn.