I det fynske folks tjeneste

Politi frigiver fotos i røverisager

Odense Politi frigiver nu overvågningsfotos af flere af de mistænkte i sagen om de mange grove røverier, hvor folk er blevet overfaldet i deres eget hjem. På kort tid er der sket fire røverier, hvor tre-fire hætteklædte unge er stormet ind i ofrenes lejligheder. Hvergang er der medbragt pistol og i et enkelt tilfælde også en kniv.

-

Odense Politi efterlyser nu via fotos flere af de mistænkte i sagen om de mange grove røverier, hvor folk er blevet overfaldet i deres eget hjem.


Disse to mænd efterlyses i de mange grove røverisager

På kort tid er der sket fire røverier, hvor tre-fire hætteklædte unge er stormet ind i ofrenes lejligheder. Hvergang er der medbragt pistol og i et enkelt tilfælde også en kniv.

Det seneste røveri skete mandag aften, da en beboer på Rasmus Rask Kollegiet i Odense åbnede døren og blev overfaldet. I alle fire røverier er ofrene blevet afkrævet deres Visa/Dankort samt pinkoden til kortet.

Dankortene er senere blevet brugt i hæveautomater og restauranter i Odense.


Disse to mænd brugte et af de stjålne Dankort kort efter et af røverierne

Politiet er meget interesserede i at høre fra folk, der mener at kunne genkende personerne fra overvågningsbillederne.

\"Vi ved ikke hvordan de udvælger deres ofre. Jeg vil ikke skabe panik, men det er en god ide lige at kigge efter inden man lukker døren op, hvis det ringer uventet på\", siger vicekriminalkommissær Ann Kate Pedersen fra Odense Politi.

Odense Politi kan kontaktes på telefon 66141448.