I det fynske folks tjeneste

Politi: Vi leder overalt

Fyns Politi har vished for, at gerningsmanden bag sexovergrebene på Fyn er én og samme mand. Eftersøgningen af manden gælder hele landet, og Fyns Politi beder om nødvendig andre politikredse om hjælp.

01:26

Henrik Justesen fra Fyns Politi glæder sig over, at man nu ved, at det er samme gerningsmand, der står bag begge sexforbrydelser. Men hvornår gerningsmanden bliver fanget er for tidligt at sige noget om.

1 af 2

Efterforskningsleder på sexovergrebene i Øster Skerninge og Refsvindinge, vicepolitiinspektør Henrik Justesen glæder sig over, at DNA-profilen fra de to sexovergreb matcher.

Nu kan man koncentrere kræfterne om at efterprøve de tip og henvendelser, politiet har fået.

- Der er mange henvendelser omkring mistænkte, som folk ringer ind om, og dem er vi ved at undersøge alle sammen. Og hvis der er mistænkte udenfor fyns politikreds, så anmoder vi de andre kredse at køre ud og tale med pågældende og eventuelt få et DNA mundskrab, hvis alibiet ikke er helt i orden, siger Henrik Justesen.

Politiet leder alle steder, udfra det mistankegrundlag, der er blevet ringet om.

Men hvor lang tid der går, før sexforbryderen er fanget, er for tidligt at sige.

- Kunne jeg bare sige det. Altså jeg vil jo helst anholde i dag, men jeg kan ikke sige noget om det. Om der går uger eller om der går dage, det er svært.