Politi vil beskytte foreninger

Politiet er klar til at beskytte foreningerne, der holder til i Fritidshuset i Center Øst, hvis foreningene altså selv ønsker det.

-

Politiet er klar til at beskytte foreningerne, der holder til i Fritidshuset i Center Øst, hvis foreningene altså selv ønsker det. Det siger Politiinspektør Christian Sohn, Odense Politi, i dag til TV2/Fyn.


To foreninger er blevet skræmt væk efter en gruppe unge i sidste uge kastede sten gennem ruderne til Fritidshuset både onsdag og torsdag. Men flere andre foreninger TV2/Fyn har talt med mandag ønsker ikke at opgive lokalerne, som de er meget glade for. De vil da heller ikke afvise, at de tager i mod politiets tilbud om beskyttelse, mens de holder klubaftener og stævner.


\"Men det er da en dårlig udvikling, og vi er alle beklemte ved, at det er nødvendigt, men det er vores opgave at sørge for, at sådanne aktiviteter kan foregå, og det vil vi gerne gøre en indsats for\", siger Christian Sohn.


Vollsmosesekretariatets leder, Lise Færch er også glad for, at politiet vil patruljere i området, når der foregår foreningsarbejde, men hun mener ikke det kan give fuld sikkerhed.


\"Politiet er jo en væsentlig tryghedsfaktor herude, men vi kan jo ikke forvente, at politiet dækker hver en krog af Vollsmose 24 timer i døgnet,\" understreger Lise Færch. Vollsmose sekretariatet har indkaldt til et stormøde om problemerne. Læs om det andets steds på hjemmesiden.