Politiet: Dybt tragisk ulykke

Politiet karakteriserer onsdag aftens trafikulykke som meget alvorlig og tragisk.

En 13-årig pige blev onsdag aften så voldsomt kvæstet ved en trafikulykke i Odense, at lægerne har erklæret hende for hjernedød.

I bilen sad også en14-årig pige og hendes mor, og de er indlagt med henholdsvis indre kvæstelser og brud på rygsøjlen. Ingen af de to er i livsfare, oplyser politiet.

Ulykken skete i et lysreguleret kryds ved Hunderupvej og Hunderupgade i den sydlige del af Odense, hvor en 24-årig mandlig bilist i hørj fart kørte over for rødt og torpederede bilen med pigerne og kvinden.

- Vi karakteriserer det her som en meget, meget alvorlig og dybt tragisk ulykke, hvor tre personer helt uforvarende kommer i denne her situation og bliver svært skadet alle sammen, siger vagtchef Thomas Bentsen, Fyns Politi.

Flere sigtelser venter bilisten

den 24-årige bilist kan forvente en række alvorlige sigtelser for sin vanvidskørsel onsdag aften i Odense.

- Føreren af ulykkeskøretøjet er konstateret spirituspåvirket, så han bliver sigtet for spirituskørsel, og derudover bliver han også sigtet for uagtsom legemesbeskadigelse efter straffeloven, og han kan se frem til også at blive sigtet for uagtsomt manddrab, idet vi har en helt klar formodning om, at den 13-årige pige desværre ikke overlever ulykken, siger vagtchefen.