I det fynske folks tjeneste

Politiet efterlyser maskerede bankrøvere

Politiet efterlyser de tre maskerede røvere, der torsdag eftermiddag brød ind i Danske Bank i Søndersø. Røverne flygtede i en sort Audi.

Fyns Politi efterlyser røverne fra røveriet begået mod Danske Bank i Søndersø torsdag aften.

Røverne slap afsted med et større kontantbeløb i en ventende sort Audi A6 med registreringsnummeret ZU 54275. Og den bil vil politiet altså nu gerne have tip om.

Røveriet blev begået i Danske Banks filial på Toftekær i Søndersø. Klokken 17.41 smadrede to sortklædte mænd en rude og trængte ind i banken.

- De må have haft kendskab til, hvad der foregår. For personalet var på det tidspunkt ved at bære penge fra kundeområdet ind i pengeskabet, fortæller politiets vagtchef Erik Halkjær.

Gerningsmændene, der var fuldt maskerede med elefanthuer, var umiddelbart ikke bevæbnede under røveriet.

Til gengæld havde de en kumpan ventende udenfor i en sort Audi.

- De er kørt fra stedet i ukendt retning, fortæller Erik Halkjær.

Politiet arbejder nu ud fra en teori om, at røveriet kan have en forbindelse til røveriet tidligere på dagen mod en frisørsalon - også i Søndersø. Det røveri blev begået af en maskeret sortklædt person med en hobbykniv og skete klokken 15.15.

- Den ligger i hvert fald i samme område. Der er vel ikke mere end 100 meter mellem frisøren og banken, fortæller Erik Halkjær.

Her fik røveren dog ikke meget med sig. Han tabte posen med dagens omsætning på gulvet, inden han forlod salonen - og flygtede til fods med et mindre beløb i hånden.

Alle henvendelser i sagen kan ske til Fyns Politi på 114.