I det fynske folks tjeneste

Politiet har haft rigeligt at se til: 17 brande og flere voldssager

Det har været en travl nytårsnat for Fyns Politi med flere anholdelser og brandsager.

00:54

1 af 2

- Det har været en rigtig nytårsnat. Der har været travlhed - heldigvis ikke de store sager -men mange sager, fortæller vagtchef Hans Frederiksen til TV 2 /Fyn.

Han fortæller, at der har været 17 brande på Fyn i nat - og det er lige fra ild i containere og biler til en brand i en plastrørsvirksomhed i Middelfart. 

- Jeg synes, det lyder lidt voldsomt med 17 brande og så er det endda muligt, at brandvæsnet har kendskab til flere.  Heldigvis har det ikke været steder, hvor der var fare for menneskeliv, og ingen personer er kommet til skade. 

Han understreger, at de mange brande ikke har nogen forbindelse til sagerne om de mange påsatte brande, der kører i øjeblikket i Odense.

Fyns Politi har anholdt otte personer i løbet af natten. Flere for vold.

- Folk har fået noget at drikke - og så er det ikke altid, at man kan enes. En stor del af det er jo at få skilt kamphanerne ad.

- Og så har vi en enkelt siddende for vold mod tjenestemand. Han var ikke helt tilfreds med politiet - og sagde en masse, som han nok ikke skulle sige. Og så spytter han en kollega i hovedet - og det er lige lidt mere end vi vil finde os i.