I det fynske folks tjeneste

Politiet jagter gerningsmand efter drab

Fyns Politi oplyser, at vidner har set en mand flygte fra drabsstedet. Han eftersøges nu af politiet. Samtidig er en mand anholdt, men han vil ifølge vagtchef hos Odense Politi Jesper Fält, ikke blive sigtet for drabet.

01:12

1 af 3

- I den type sager er der mange, som risikerer at blive anholdt, hvis der for eksempel er noget, som de ikke kan redegøre for. Men på nuværende tidspunkt har vi ingen anholdte, som vi sigter for drabet, siger han.

Det var et vidne, der klokken 19.51 slog alarm til politiet efter at have hørt flere skud. Drabet skete i en baggård, der hører til værtshuset Billarden i centrum af Odense.

Politi og ambulance blev kaldt til stedet, og umiddelbart efter blev to Falck-reddere set i gang med at bære en person ud i en ambulance. Det forlød først, at den ramte mand var hårdt såret, men siden blev han erklæret død.

Manden, som er af dansk oprindelse, er i forvejen kendt af politiet, men ellers er politiet sparsom med oplysninger i sagen. Dog kan vagtchef Jesper Fält afvise, at der er tale om et banderelateret opgør.

- Det er der ikke noget, der tyder på, siger han.

Heller ikke et opgør om narko er sandsynligt.

- Vi kender overhovedet ikke motivet på nuværende tidspunkt. Kun at to mænd af dansk oprindelse kommer ud i et internt opgør, siger Jesper Fält.