I det fynske folks tjeneste

Politiet ledte efter ung mand i Haarby

Kammerater til en 17-årig ung mand fra Haarby blev natten til lørdag så urolige for, at der var sket noget med deres ven efter en fest, at de fik politet til at lede efter ham. Den unge mand forlod ved et-tiden en privat fest på Nellemosevej i Haarby, og da han var meget beruset, og vennerne 100 meter fra huset fandt en taske med hans tøj på vejen blev de bekymrede.

-

Kammerater til en 17-årig ung mand fra Haarby blev natten til lørdag så urolige for, at der var sket noget med deres ven efter en fest, at de fik politet til at lede efter ham.
Den unge mand forlod ved et-tiden en privat fest på Nellemosevej i Haarby, og da han var meget beruset, og vennerne 100 meter fra huset fandt en taske med hans tøj på vejen blev de bekymrede.

Faldt i søvn i lade
Assens Politi sendte først en patruljevogn ud for at lede efter ham, men uden held.
Derfor tilkaldte de en hundepatrulje fra Odense.
Politiet ledte hele natten, men stadig uden held.

Ved halv otte-tiden ringede den unge mands far dog og fortalte, at nu havde han talt med sin søn, som var faldet i søvn i en lade tre-fire kilometer fra det hus, hvor han havde været til fest.

Kan være farligt
Vagthavende ved Assens Politi glæder sig over den lykkelige udgang på historien, og siger, at de bliver nødt til at tage den slags anmeldelser helt alvorlige, da det kan være farligt at falde i søvn i en grøftekant i en brandert, nu hvor det er blevet temmelig koldt om natten.