Politiet ruster sig til OB-kamp

Odense Politi er meget opmærksomme på UEFA Cup-kampen mellem OB og Røde Stjerne Beograd fra Serbien 24. september. \"Vi er fuldstændig klar over, at Røde Stjerne Beograd er en af de europæiske klubber, man skal være ekstra opmærksomme på, når det gælder deres tilskuere,\" siger chefpolitiinspektør John Jacobsen fra Odense Politi.

-

Odense Politi er meget opmærksomme på UEFA Cup-kampen mellem OB og Røde Stjerne Beograd fra Serbien 24. september.

\"Vi er naturligvis altid opmærksomme på sådanne kampe, og indhenter løbende de oplysninger, vi har brug for. Men vi er da fuldstændig klar over, at Røde Stjerne Beograd er en af de europæiske klubber, man skal være ekstra opmærksomme på, når det gælder deres tilskuere,\" siger chefpolitiinspektør John Jacobsen fra Odense Politi.

Røde Stjerne Beograd har i flere år haft det lidet misundelsesværdige ry, at de havde nogle af de mest voldelige fans, Europa kan byde på.

Spørgsmålet er dog, hvor mange af dem, der finder vej til Odense.

Fra flere lande
\"Vi ved, at der kommer serbere fra flere forskellige lande til kampen. Men vi koncentrerer os nok mest om de busser, der kommer direkte fra Beograd,\" siger John Jacobsen.

Ifølge OB vil Røde Stjerne-tilskuerne placeres på den ene endetribune.

\"Vi bruger den styrke, der er nødvendig på opgaven, men vores primære opgave bliver at sørge for lov og orden både op til og efter kampen,\" tilføjer John Jacobsen.