Politijagt efter dieseltyve

Der måtte en sømmåtte og en intensiv jagt på over tyve kilometer til før politiet fik stoppet og anholdt et par dieseltyve.

Kort efter midnat opdager en nabo noget pusleri ved en vognmand på Værkstedsvej i Gelsted, hvor to mænd er i gang med at stjæle diesel.

En patrulje kommer til stedet, men i samme øjeblik kører varevognen derfra.

- Vi eftersætter, men de vil ikke stoppe. Og det er først på Jyllandvej i Middelfart, at vi får dem stoppet, fortæller vagtchef Jesper Fält fra Fyns Politi.

Politiet har fået rullet en sømmåtte ud, og den stopper varevognen. I varevognen finder politiet et par 1000 liters beholdere med diesel i og en 23-årig mand bag rattet.

- I Gelsted finder en hundepatrulje den anden dieseltyv, der har gemt sig. Han ligger og trykker sig, fortæller vagtchefen.

Begge bliver anholdt og kan nu se frem til en klækkelig bødestraf for tyveri og adskillige færdselsovertrædelser. Begge mænd er fra Jylland.

- De skulle lige en tur til Fyn for at stjæle diesel. Men man skal jo ikke underkende det, for der kan sagtens være penge i diesel. Hvis man har et par 1000 liters beholdere, så kan man godt afsætte det for et par kroner pr. liter, lyder det fra vagtchefen.