Politiker: Vi burde have grebet ind

I dag erkender politikere i Aarup, at der burde være grebet ind overfor Kristine Larsen og hendes hunde. \"Det er helt klart, at vi burde have gjort noget. Selvom der er usikkerhed om, hvorvidt det er Tranekær eller vores kommune, der har ansvaret, så burde Kristine Larsen have været hjulpet\".

-

I dag erkender politikere i Aarup, at der burde være grebet ind overfor Kristine Larsen og hendes hunde.


\"Det er helt klart, at vi burde have gjort noget. Selvom der er usikkerhed om, hvorvidt det er Tranekær eller vores kommune, der har ansvaret, så burde Kristine Larsen have været hjulpet,\" siger næstformanden for Personudvalget i Aarup Kommune, den radikale Poul Poulsen.


Selvom Assens Politi modtog en anmeldelse fra en nabo den 15. juli fandt landbetjenten ingen grund til kontakte de sociale myndigheder i Aarup.


Fandt ikke noget kritisabelt
\"Vi fik en anmeldelse om hylende hunde og sendte en patrulje ud. De konstaterede, at det var rigtigt, men traf ikke ejeren hjemme. Senere har landbetjenten talt med ejeren, der oplyste, at hundene hylede på grund af larm fra vejarbejdsmaskiner. Han fandt ikke grund til at foretage yderligere,\" siger vicepolitimester Lars Ole Pedersen fra Assens Politi i dag til TV 2/Fyn.


Det er ellers normal procedure, at politiet kontakter kommunen, hvis der er tegn på, at der kan være problemer.


\"Men vi har ikke hørt fra Assens Politi,\" siger Jan E. Trans, der er forvaltningschef i Aarup Kommune.


Tager sagen op
Den radikale Poul Poulsen vil nu tage sagen om Kristine Larsen og hendes hunde op på kommunalbestyrelsens næste møde.


Kristine Larsens 11 hunde blev søndag fjernet med magt af foreningen Alle Dyrs Ret. Hundene er nu på et hemmeligt sted og en dyrlæge har konstateret, at fem hunde er misrøgtet.