Poststrejken udvidet

For anden dag i træk er der ingen post til beboerne i Odense C. Og fredag er poststrejken blevet udvidet, så der heller ikke bliver uddelt post i Odense City. Omkring 54 postbude er gået hjem. Se interview med PostDanmarks      områdedirektør Erik Strunge.

Hele Odense C er nu uden post

For anden dag i træk er der ingen post til beboerne i Odense C. Og fredag er poststrejken blevet udvidet, så der heller ikke bliver uddelt post i Odense City. Omkring 54 postbude er gået hjem.

"Postbudene har simpelthen fundet ledelsens udspil for ukonkret, og derfor er de gået hjem igen i dag", siger næstformanden for de tjenestemandsansatte postarbejdere i Odense City Jimmy Thorup Hansen.

Postbudene er utilfredse med de store mængder overarbejde de dagligt bliver pålagt på grund af sygdom blandt budene i Odense City. De mener, at postledelsen bør afsætte flere resurser til omdelingen af breve og aviser i Odense C.

Torsdag var postbudene på Gråbrødre Posthus ikke omfattet af arbejdsnedlæggelsen, men fredag har budene fra dette posthus også nedlagt arbejdet. Det betyder at omkring 20.000 husstande i Odense City ikke får post fredag.

Om strejken fortsætter weekenden over er uvist.

"Postbudene møder jo op lørdag morgen for at arbejde, så må vi se hvad der sker", siger Jimmy Thorup Hansen.