I det fynske folks tjeneste

Problemer med vildkatte

Beboerne i kvarteret omkring Vintapperstræde i Odense har fået nok af vildkatte. I løbet at sommeren har nogle vildkatte i området fået et eller to kuld killinger, og der er i alt omkring 7 katte nu. Kattene lever i baggårdene ved Vintapperstræde og lever af rester fra restauranter og mindre måltider fra kvarterets beboere og butikker.

-


Der er problemer med vildkatte ved Vintapperstræde

Af erhverspraktikant Marek Poulsen

Beboerne i kvarteret omkring Vintapperstræde i Odense har fået nok af vildkatte. I løbet at sommeren har nogle vildkatte i området fået et eller to kuld killinger, og der er i alt omkring 7 katte nu. Kattene lever i baggårdene ved Vintapperstræde og lever af rester fra restauranter og mindre måltider fra kvarterets beboere og butikker.

Kvarterets beboere kræver nu, at der gribes ind fra kommunens siden, da det ellers vil medføre flere problemer for kattene - og dermed for kvarteret. Killingerne er snart kønsmodne, og antallet af katte vil i løbet af kort tid fordobles. Desuden vil kattene sandsynligvis få et hårdt liv til vinter pga. kulde og færre folk på gaden. Derfor er det nødvendigt, at kattene neutraliseres hurtigst muligt, samt at der bliver fundet hjem til kattene.