Pytlick stopper i GOG

Jan Pytlick stopper med øjeblikkelig virkning i GOG. Han skal være landstræner på fuld tid.

GOG har netop meddelt i en pressemeddelelse at Jan Pytlick stopper med øjeblikkelig virkning for at fortsætte som landstræner for kvindelandsholdet.

Han skulle blot have været redningsmand i de to VM-kvalifikationskampe mod Ukraine i juni, men kvindernes midlertidige håndboldlandstræner Jan Pytlick har fået mod på at vende tilbage til den post, han bestred fra 1998 til 2005. Ifølge GOG Svendborg bliver Pytlick ny kvindelandstræner.

I februar afløste Pytlick Brian Lyngholm efter uro i lejren. Dengang slog Pytlick fast, at han kun ville hjælpe dansk kvindehåndbold som midlertidig træner forud for de to kampe mod Ukraine, men efter mindre end to måneder som redningsmand har han altså nu besluttet at vende GOG Svendborg ryggen og igen hellige sig jobbet som nationalchef.

GOG-direktør Arne Buch vil ikke stå i vejen for Pytlicks ønske, selv om man havde kontrakt med træneren i fire sæsoner endnu.

- Der var ikke nogen alternativer. Når man har en medarbejder, der brændende vil noget andet, så er det perspektivløst at holde fast på ham, siger Arne Buch, der dog har fået en kompensation fra Dansk Håndbold Forbund for at afgive sin træner.