I det fynske folks tjeneste

Rabat for narkohandel

Tre af fem tiltalte i en narkosag fik nedsat straffen, da Østre Landsret i dag afsagde dom i sagen. En tiltalt slap tre og et halv år billigere end i byretten.

For tre af fem tiltalte i en omfattende narkosag fra Fyn var det en god idé at anke byrettens dom til Østre Landsret, som i dag nedsatte straffen for dem, mens de to sidste fik stadfæstet deres domme.

Sagens bagmand, Glen Kåre Hansen, blev i byretten idømt ni års fængsel for handel med 6,3 kg amfetamin, en dom som blev nedsat til otte års fængsel. Tommy Stølsvig Tøttrup fik sat straffen ned fra syv og et halvt års fængsel til syv år.

Mest ud af anken fik Gary O'Broin, der i byretten fik fem års fængsel for sin rolle i narkohandlen. Østre Landsret fandt, at halvandet års fængsel var passende, og han kunne derfor forlade retten som en fri mand.

Simon Højbjerg Jessen fik stadfæstet sin dom på fire års fængsel. En kvinde, der fungerede som bud med små mængder amfetamin til kunderne, slap også i landsretten med fire måneders betinget fængsel.

Politiet slog til mod banden i marts sidste år, hvor man ved ransagninger bl.a. fandt godt to kilo amfetamin og en mængde ecstasy i et fryseskab og 80 gram amfetamin, der var gemt i en emhætte.