I det fynske folks tjeneste

Rambuktyveri i Langeskov

Indbrudtyve kørte tidligt lørdag morgen direkte ind i vindfanget på XL-Byg i Langeskov.

Tyvene satte ild til flugtbilen, som udbrændte totalt.

På den måde fik de brudt døren op. En branddør forhindrede dog tyvene i at nå ind i selve forretningen, så gerningsmændene måtte nøjes med, hvad de kunne finde i vindfanget. Herfra stjal mindst to gerningsmænd et ukendt antal varer. 

Tyvene forlod forretningen i samme bil, som de havde brugt til at trænge ind i forretningen. Det var en hvid varevogn, som samme nat var blevet stjålet fra Birkende ved Langeskov.

Bilen kørte de til hjørnet af Birketvedvejen og Havegyden i Marslev, hvor de satte ild til den, så den udbrændte totalt. Herefter flygtede de videre i en anden bil.

Tagtækkerværktøj savnes

Den bil, som tyvene brugte under tyveriet tilhørte den lokale tagtækker i Langeskov. Bilen var fyldt med tagtækkerens værktøj.

Tagtækkeren mener, at tyvene må have taget værktøjet med sig, da de flygtede videre i en anden bil. Han har været ude og se den nedbrændte bil og så her ingen spor af værktøjet.

Men tyvene har intet at bruge værktøjet til. Derfor appellerer tagtækkeren nu til tyvene om at aflevere værktøjet tilbage.