I det fynske folks tjeneste

Rasmussen vandt ikke seksdagesløb

[size=2][/size]Det lykkedes ikke for par nummer syv, fynske Alex Rasmussen og Michael Mørkøv, at vinde det københavnske seksdagesløb i cykelløb.

Alex Ramussen formåede ikke at vinde seksdagesløbet.

Oddsene var imod par nummer syv, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv, da de i tirsdagens afsluttende finalejagt skulle forsøge at vriste sejren i det 46. københavnske seksdagesløb fra de rutinerede schweizere, Bruno Risi og Franco Marvulli.

Én omgang efter det førende par skulle der en ekstraordinær indsats til, for at publikumsfavoritterne i Ballerup Super Arena skule ende med laurbærkransen om halsen.

Forsøgte flere gange

Og de forsøgte sandelig også. Med tyve omgange igen satte Michael Mørkøv en ordentlig slutspurt ind og nåede at opbygge et forspring på en halv omgang, før schweizerne fik kontrol over situationen. Og da klokken lød for sidste gang, stod det klart, at Mørkøv og Rasmussen måtte nøjes med andenpladsen.

Danskerne forsøgte sig faktisk allerede, da der manglede en halv time af løbet, men blev hentet af det førende par, der straks slog kontra og en overgang så ud til at tage den omgang, der endegyldigt ville afgøre topstriden.

Men med hjælp fra hollænderen Danny Stam og Iljo Keisse fra Belgien, der endte som nummer tre i løbet, fik danskerne kørt veteranerne ind.

/ritzau/