I det fynske folks tjeneste

Regnfulde skyer holder på varmen lidt endnu

Ugen bliver fyldt med ustadigt vejr, men de mange skyer holder på varmen lidt endnu.

01:02

Fynboerne kan se frem til ustadigt vejr det meste af ugen. Video: TV 2 Vejret. Redigering: Freja Lindgaard Paaschburg Video: Malene Thyssen, Wikicommons

De kronede dage med godt med sol og skyfri himmel er ved at være ovre. De næste par dage kan byde på en hel del regn og skyer. 

I løbet af mandag aften blæste det op fra Sydvest, og det bærer så et regnvejr med til ikke bare Fyn, men det meste af Danmark. 

Læs også Baltic Pipe et skridt tættere på: Næsten flueben ved strækningen i Lillebælt

Tværs over Fyn fra Faaborg og Svendborg til Kerteminde vil der være byger, mens det ved kysterne holder tørt en stund fra morgenen af. Men i den vest- og sydvestlige del vil der være godt med vind på Ærø op mod 12 meter i sekundet fra morgenen. 

Til gengæld giver skydækket en lidt lunere morgen at stå op til, end den skyfri himmel har gjort de seneste dage. Allerede fra klokken syv om morgenen vil der være 16 - måske endda helt op til 17 grader nogle steder, fordi skyerne holder på varmen. 

Læs også Alle elever hjemsendt: Medarbejder fra Tre Ege Skole smittet

I løbet af dagen bevæger regnen sig øst på. Hen ad formiddagen begynder der at gå hul på skyerne, og det bliver tørt og lunt igen med helt op til 20 grader. 

Men selvom vejret stadig kan give os helt op mod de 20 grader også i løbet af ugen, så er det en ustadig periode med flere byger og regn frem mod weekenden.