I det fynske folks tjeneste

Rekordforsøg: Gymnaster springer i kørende lastbil

Over fire dage vil hundredvis af gymnaster springe 300 km på en kørende springbane fra København til Esbjerg. I dag er de i Odense.

01:21

Over fire dage vil hundredvis af gymnaster springe 300 km på en kørende springbane fra København til Esbjerg. I dag er de i Odense.

1 af 2

Forsøger en Guinness-rekord

Den kørende gymnastikevent Spring Mod Vest er en rimelig alternativ transportform til det store Landsstævne, der starter i Esbjerg på torsdag.

Undervejs gøres stop i seks byer, hvor borgmestre og alle interesserede inviteres til at hoppe med på minitrampolin. Planen er at inspirere flere til at dyrke springgymnastik - og at opnå en Guinness-rekord som verdens længste kørende springbane.

- "Spring Mod Vest" har en vision om at kunne være med til at skabe opmærksomhed om gymnastik og idrætskulturen. De mange frivillige ildsjæle gør det muligt at skabe denne event, der binder landet sammen på tværs og tager gymnastikken ud af hallen og ind i gadebilledet for at vise, at gymnastik både er sundt og sjovt, fortæller Lisbeth Damkjær, der er formand for Taastrup Gymnastikforening, der har fået den skæve idé.

"Spring Mod Vest" bliver streamet direkte på nettet - du kan se med lige her via vores hjemmeside.

Se med på TV Fyn og tvfyn.dk

Vi sender direkte fra åbningen af Landsstævne 2013 på TV Fyn på torsdag klokken 18.30 - men allerede fra onsdag kan du se med i vores daglige nyhedsudsendelser.