Rekordregnskab fra fynsk it-virksomhed

Danoffice IT i Svendborg fik i 2013 en bruttofortjeneste på 56 millioner kroner, og det er det bedste resultat nogensinde.

Den 19 år gamle virksomhed leverer it-løsninger til til offentlige organisationer og nødhjælpsorganisationer over hele verden. Kunderne er blandt andet EU, FN og Verdensbanken.

Virksomheden på Englandsvej fik sidste år flere kunder, men reducerede samtidig i medarbejderstaben. I dag har virksomheden 45 ansatte. Bruttofortjenesten i 2013 blev på 56 millioner kroner, mens overskuddet blev på 15 millioner kroner.

Samtidig har Danoffice kastet sig over markedet for civile droner, og under tyfonen Haiyans hærgen på Filippinerne i november sidste år var det droner fra Danoffice, der hjalp humanitære nødhjælpsorganisationer med at få et hurtigere overblik over tyfonens skader og lokalisere nødstedte personer.

- Vi har vores kerneforretning inden for køreklare it-løsninger, men forventer os meget af vores nye forretningsben i form af højteknologiske droner, samt løsninger indenfor biometrisk identifikationsudstyr. Vi har investeret kraftigt i de nye områder og forventer, at de vil bidrage positivt til Danoffice IT?s bundlinie fra 2014, siger Per Svehag, der er president & Partner i Danoffice IT.

Læs virksomheden årsrapport