Responce solgt til Falck

Ambulanceselskabet Responces ejer og grundlægger, Michael Kjær Sørensen, har besluttet sig for at sælge sit selskab til Falck.

Falck køber selskabet Responce, der udfører ambulancetjeneste for Region Midtjylland i Horsens-området, og som for nylig vandt ambulanceudbuddet i Trekantområdet i Region Syddanmark.

- Efter de seneste udbudsrunder er prisniveauet på ambulancemarkedet i Danmark generelt presset i bund af nogle leverandører og set med mine øjne urealistiske i det lange løb. Jeg mener, at Responces overlevelse på langt sigt bedst sikres ved, at Falck fører selskabet videre. Vi har verdens bedste ambulancetjeneste i Danmark, den skal vi værne om, siger Michael Kjær Sørensen, der er ejer og grundlægger af Responce.

Han fremhæver desuden, at han gennem næsten syv års intenst arbejde med ambulanceområdet har lært, hvad en professionel ambulancetjeneste i Danmark koster, og hvad det kræver af såvel ledelse og medarbejdere døgnet rundt i et tæt samarbejde med regionerne.

Michael Kjær Sørensen fortsætter som administrerende direktør i Responce og Claus-Henrik Rasmussen som korpslæge.

Responces aftaler med Region Midtjylland og Region Syddanmark om ambulancebetjening i henholdsvis Horsens- og Trekantområdet fortsætter uændret.

- Sammen med ledelsen i Responce vil vi naturligvis til punkt og prikke leve op til de kontrakter, som Responce har indgået med de to regioner. Derudover ser vi frem til at videreudvikle koncepterne fra Responce, siger redningsdirektør i Falck Lars Vester.