Rikke Møller får revanche med VM-bronze

Svømmeren Rikke Møller fik revanche, da hun vandt bronze i 200 meter brystsvømning ved kortbane-VM i Dubai.

Det danske svømmelandshold fik dets anden medalje, da Rikke Møller Pedersen vandt bronze i 200 meter brystsvømning ved VM på kortbane i Dubai.

Dermed fik brystsvømmeren revanche for sit løb lørdag, hvor hun var meget tæt på at vinde bronze i samme disciplin men på den halve distance.

Danskeren svømmede finalen i 200 meter i tiden 2.18,82 minutter og hun lå efter sidste vending meget tæt på sølvet, men på det sidste stykke trak kineseren Sun Ye fra.

Amerikaneren Soni Rebecca kunne hverken Rikke Møller Pedersen eller Sun Ye dog røre. Hun vandt suverænt i tiden 2.16,39.

Kort efter Rikke Møller Pedersens tredjeplads måtte Jeanette Ottesen lade sig nøje med en sjetteplads i 100 meter butterfly, som hun ellers er tidligere verdensmester i.

Kvik-svømmeren lagde hårdt ud og vendte først efter 25 meter. På de sidste meter havde Ottesen dog ikke mere at give af, og her gled hun ned fra en placering som nummer tre til en sjetteplads.

Svenskeren Therese Alshammar vandt finalen i 100 meter butterfly.

Jeanette Ottesen vandt forleden bronze i 50 meter butterfly.