Rikke Møller videre ved VM

Rikke Møller Pedersen er videre til semifinalerne i 50 meter bryst ved VM i Qatar i 12. bedste tid.

Rikke Møller Pedersen fik en fin start på kortbane-VM i Qatar, da det danske medaljehåb svømmede sig til en plads i semifinalerne i 50 meter bryst.

Den 25-årige dansker blev godt nok slået noget så eftertrykkeligt i det indledende heat, hvor litauiske Ruta Meilutyte var bedst, mens Møller Pedersen blev nummer fem.

Selv om den danske svømmer ikke så overbevisende ud i sit eget heat, så rakte tiden på 30,64 sekunder alligevel til en forholdsvis sikker plads blandt de 16 semifinalister.

På tværs af samtlige indledende heats gik Rikke Møller Pedersen videre i 12. bedste tid. Semifinalerne svømmes onsdag aften.

Rikke Møller Pedersen stiller også op på favoritdistancerne 100 og 200 meter bryst. Derudover er hun en del af den danske holdkap ved VM i Doha.

De to herresvømmere Frederik Siem Pedersen og Anders Lie Nielsen var som de første danskere i vandet i Doha, hvor VM åbnede med 200 meter fri. Ingen af de to danskere var dog i nærheden af at svømme sig videre til finalen, der svømmes onsdag aften.

Danmarks officielle målsætning i Qatar er syv medaljer.