I det fynske folks tjeneste

Risiko for lokale skybrud

Hen ad eftermiddagen vil der falde en del regn over store dele Fyn. Flere steder er der risiko for lokale skybrud.

Der er ikke meget sommer at spore i de sidste dage af august. Tirsdag er der risiko for lokale skybrud. Foto: Alex Syrik

Tirsdag starter tørt og solrigt, men gummistøvlerne skal ikke stilles for langt væk. Dem bliver der nemlig brug for i aften.

Hen over middag bliver det efterhånden mere skyet, og temperaturerne vil ligge mellem 15 og 20 grader. Vinden vil være svag til jævn fra vest. 

I løbet af aftenen vil det begynde at regne - og endda en hel del. Ifølge Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) kan fynboerne forvente mellem 30 og 50 millimeter regn tirsdag aften.

Læs også Det kan være slut med sommervejret i år

Nogle steder vil man endda opleve hele 15 millimeter regn på bare 30 minutter, og DMI har således varslet risiko for lokale skybrud i Odense, Nyborg, Assens, Middelfart, Svendborg, Faaborg/Midtfyn, Ærø og Langeland.

Regnen fortsætter

Den udbredte regn fortsætter tirsdag nat, hvor bygerne kan være kraftige og med torden. Samtidig tiltager vinden og bliver jævn til hård omkring syd.

Også onsdag ser ud til at blive en våd en af slagsen. 

De fleste vil opleve en overskyet dag med regn eller byger, der lokalt kan blive akkompagneret af torden. Onsdag vil regnen fortsætte fra morgen til aften med temperaturer mellem 16 og 20 grader.