Ro på i Bilka: Der er stadig masser af toiletpapir

Beredskabsstyrelsen har i dag udgivet en liste over en række produkter, som det anbefales at have i hjemmet i tilfælde af en krise. På listen er produkter som vand, langtidsholdbar mad og toiletpapir.


Tilbage i 2020 blev mange dagligvarebutikker overrendt i forbindelse med den første Corona-nedlukning. Det gjaldt dengang også Bilka i Odense.

Men hvis dagens udmeldinger fik nogle til at tænke, at det kunne udløse samme scener som i 2020, er der grund til at tro om igen. Der var nemlig ganske roligt i Bilka i Odense lørdag eftermiddag - og massevis af varer på hylderne. 


Der er da heller ingen grund til at hamstre, for supermarkederne kan sagtens få varer hjem. 

- Vi er godt forberedt, og hvis folk handler normalt ind og følger anvisningerne fra myndighederne, er jeg ikke bekymret for, at vi løber tør for varer, siger administrerende direktør i Salling Group Anders Hagh til Ritzau

Samme melding lyder fra Jens Juul Nielsen, der er informationsdirektør i Coop Koncernen.

- Vi holder hele tiden øje med salget, så vi kan ændre vores bestillinger hos leverandørerne, hvis det skulle blive nødvendigt.

- Vi kan få langt det meste hjem i løbet af få dage, men vi regner med, at vi kan klare os med de nuværende lagre, siger han til TV 2.

Oversigt

    Oversigt