I det fynske folks tjeneste

Roald Poulsen stopper som cheftræner i FC FYN

Roald Poulsen stopper med omgående virkning som cheftræner for FC FYN, da FC FYN har accepteret Roald Poulsens ønske om at fratræde sin stilling.

Roald Poulsen stopper i FC Fyn

Roald Poulsen har af private årsager ønsket at stoppe som cheftræner for FC FYN her i vinterpausen, hvilket ledelsen i FC FYN har fuld forståelse for.

Bestyrelsesformand Poul Jensen udtaler:

- Vi har behandlet Roald Poulsens anmodning om at stoppe meget grundigt. Vor konklusion og beslutning om, at acceptere Roalds ønske er helt klar, da vi ikke i den givne situation ser nogen grund til, at stå fast på vore kontraktmæssige rettigheder.

Roald Poulsen havde ellers kontrakt med FC FYN indtil sommerpausen, men stopper nu i stedet med øjeblikkelig virkning.  

FC FYN vil gerne takke Roald Poulsen for et godt og kompetent arbejde i FC FYNs første 18 måneder. Et arbejde der i sommers var meget tæt på at betyde oprykning til 1. division.

Desværre blev det i to jævnbyrdige uafgjorte kampe mod Hvidovre ikke til oprykning, da FC FYN trak det korteste strå efter forlænget spilletid.

FC FYN forventer torsdag at kunne præsentere en ny og meget spændende cheftræner, således at holdets momentane 2. plads i 2. division vest, forhåbentlig ombyttes til klubbens store sportslige målsætning, en oprykningsplads til 1. division.