Rød Volvo i centrum for drabssag fra Amager

-

-

En ældre rød Volvo er et vigtigt spor i efterforskningen af drabet på antikvitetshandler Jørgen Bøgeskov, som blev slået ihjel i sit hjem på Amager ved København for en måned siden. Det oplyser drabsafdelingen i Københavns Politi, som beder folk om at henvende sig, hvis de så bilen holde parkeret på Slusevej, Kongelundsvej eller andre steder på Amager lørdag den 6. marts om aftenen.

Den 60-årige Jørgen Bøgeskov fik besøg den aften i sit hjem på Slusevej. Hans logerende hørte, at der blev banket på døren. \"Ja, ja, vent lidt. Jeg kommer,\" hørte hun ham sige. Liget blev først fundet 22. marts.

Den røde Volvo er årgang 89 og har indregistreringsnummer UK 44 684. Bilen tilhører den 38-årige mand, der forleden blev varetægtsfængslet for drabet. Han bor på Østfyn og har tidligere handlet med Jørgen Bøgeskov. Manden nægter sig skyldig og har afvist, at han var på Sjælland den weekend, da drabet blev begået, oplyser kriminalinspektør Ove Dahl.

- Men vi ved med sikkerhed, at bilen kørte mod Sjælland lørdag, og at den kom tilbage natten til søndag, siger kriminalinspektøren. Billeder fra betalingsanlægget på Storebæltsforbindelsen viser nemlig, at bilen kørte mod Sjælland lørdag 6. marts ved 17.30-tiden, og at den returnerede kl. 02.20 natten til søndag.

- Vi vil meget gerne høre fra mennesker, hvis de eventuelt har set bilen i dette tidsrum, siger Ove Dahl.

/ritzau/