I det fynske folks tjeneste

Roger Waters-koncert kun 3/4 udsolgt

Arrangøren af Roger Waters-koncerten tirsdag 13. maj i Odense må nu erkende, at der ikke bliver udsolgt. Et bud er et samlet salg på 15.000 -16.000 billetter.

I alt blev 22.000 billeter sat til salg i december, og alt tyder på, at 5000 - 6000 pladser vil stå tomme under koncerten.

- Jeg havde forventet flere havde købt, og Roger Waters havde fortjent, at der var flere tilskuere. Men som jyde må jeg sige, at det ikke er så ringe, siger direktør Hans Quistgaard fra JVB Concerts. 

Køberne komme langvejsfra, der er solgt billetter i Grønland, Tyskland, Norge, Sverige, Belgien og sågar Brasilien.

Slut med "The Dark Side of the Moon"

Roger Waters skal spille to koncerter i England umiddelbart efter koncerten i Odense 13. maj. 15. maj spiller han i Echo Arena, Liverpool, og 18. maj i O2 Arena i London.

I forbindelse med offentliggørelsen af disse koncerter meddeler Roger Waters, at det med disse koncerter bliver sidste gang, den tidligere leder af Pink Floyd vil opføre den koncert, som har gjort ham til en af verdens mest roste og elskede scenekunstnere - koncerten, som han kalder "The Dark Side of the Moon".

Om koncerten

Koncerten, som er den samme Roger Waters vil opføre i Odense 13. maj, består af to set plus ekstra-numre, alt sammen opført med et overdådigt sceneshow, lyd- og lyseffekter, video-projektioner og andre special-effects (bl.a. et 360-graders quadraphonic lyd-system), der vil yde musikkens enorme kraft fuld teknisk retfærdighed.

Første set vil bestå af en tour igennem Waters? samlede musik-produktion, især sangene fra perioden med Pink Floyd - klassiske sange fra "The Wall", "Animals", "Wish You Were Here" samt fra Waters? solo-udgivelser "The Pros and Cons of Hitchhiking" og "Amused to Death".

Andet set bliver en ubrudt opførelse af mesterværket fra 1973, det album der har verdensrekorden i hitliste-placering, "The Dark Side of the Moon".

Og efter denne tour-de-force er der stadig energi til et antal ekstra-numre, der garanteret bliver nogle af de mest elskede Pink Floyd-numre, som "Comfortably Numb".

Om bandet

Med sig på scenen i Fionia Park og senere i England har Roger Waters nogle af de allerbedste rock-musikere, der overhovedet findes.

Bandet består af Chester Carmen (guitar og bas), Snowy White (tidligere Thin Lizzie) (guitar), Dave Kilminster (guitar og sang), Jon Carin (keyboard og sang), Graham Broad (trommer), Harry Waters (Roger Waters? søn) (Hammond orgel) og Ian Ritchie (saxofon).

På vokal-siden bliver Roger Waters bakket op af tre korsangere: Sylvia Mason James, Carol Kenyon og den uforlignelige, næsten legendariske PP Arnold.

Læs mere