I det fynske folks tjeneste

Ros fra Wilbek til Mikkel Hansen

Det lugter voldsomt af en plads i OL-bruttotruppen til Mikkel Hansen. Selv prøver han ikke at tænke for meget på sine chancer.

Ros fra Wilbek til Mikkel Hansen fra GOG

Det var ikke svært for de svenske officials at udpege den bedste danske spiller i håndboldlandskampen mellem Sverige og Danmark søndag aften.

Mikkel Hansen var ikke blot dansk topscorer, han var også den eneste spiller, der kampen igennem holdt niveau. Dermed banker den 20-årige GOG-spiller kraftigt på til den OL-bruttotrup, der udtages mandag.

- Angrebsmæssigt viser han det, han kan, og som man kan forvente. Men specielt i 1. halvleg dækker han også godt i forsvaret, og det var glædeligt at se, lød landstræner Ulrik Wilbeks efterkritik af venstrebacken efterfølgende.

Selv er Mikkel Hansen svært at lokke flotte ord ud af, når talen faldet på hans egen indsats, og OL-chancen vil han helst heller ikke forholde sig til.

- Jeg prøver faktisk at glemme det lidt. Selvfølgelig er det et pres, for hvis man spiller dårligt nu, bliver det i hvert fald ikke nemmere at komme med. Men selv om jeg spillede okay i dag, er der stadig lang vej, sagde stortalentet.