I det fynske folks tjeneste

Røver slap afsted med 185.000 kr.

Kvickly i Nyborg blev mandag aften udsat for røveri. En maskeret mand tvang chaufføren fra en pengetransport til at lukke sig ind i supermarkedet på Dronningensvej, hvorefter pengeskabet blev tømt. Røveren fik udleveret 185.000 kr. og stak derefter af.

-

Kvickly i Nyborg blev mandag aften udsat for røveri. En maskeret mand tvang chaufføren fra en pengetransport til at lukke sig ind i supermarkedet på Dronningensvej. Røveren fik udleveret 185.000 kr. og stak derefter af.

Chaufføren var netop ankommet til Kvickly i Nyborg for at hente dagens omsætning, da han kort efter klokken 22 blev overfaldet af en røver. Med en ukendt genstand blev chaufføren tvunget til at lade røveren komme ind i supermarkedet. Herefter blev han beordret til at åbne pengeskabet, hvor dagens omsætning lå.

Efter at have fået udleveret byttet stak røveren af fra gerningsstedet.

Signalement

25-30 år
185 cm høj
Tætbygget
Talte dansk uden accent
Iført sort tøj
Sort hue
Bar en nike-taske
med påskriften:
\"Nike\" og \"Just do it\"

Nyborg Politi er meget interesseret i at høre fra eventuelle vidner, der måtte have set noget på parkeringspladsen bag ved Kvickly mellem 21.30 og 22. Pengetransporten var en halv time forsinket, og politet formoder derfor at røveren har lusket rundt en halv time før han slog til.

\"Det tyder på at han har haft noget inside viden om forholdene i supermarkedet. Men det behøver ikke at være en med tilknytning til Kvickly, det kan også have været en person, der har afluret proceduren for afhentning af penge\", siger Poul Erik Bentsen fra Kriminalpolitiet i Nyborg.