Røver truede med økse

Et forsøg på at begå røveri mod Unibank på Brogårdsvej i Bellinge udartede sig dramatisk, da et vidne blev truet med en økse. Røverne stak dog inden de fik gennemført røveriet.

-

Et forsøg på at begå røveri mod Unibank på Brogårdsvej i Bellinge udartede sig dramatisk, da et vidne blev truet med en økse.


Det skete ved tolv-tiden tirsdag middag. To mænd havde igennem tyve minutter kredset omkring banken på en knallert. Det havde et vidne bemærket.


Maskeret


Da de to mænd stoppede foran banken og den ene gik hen til bankens mur og iførte sig en maske med huller til øjnene, gik vidnet hen og stillede sig imellem de to mænd. Derpå trak manden med masken en økse frem og truede vidnet med den.


De to mænd flygtede på knallerten i retning mod odense city. Den ene beskrives som en ung, dansk dreng på femten til seksten år, cirka 185 centimeter høj og kraftig. Han havde halvlangt sort eller mørkt hår og havde kraftige mørke øjenbryn. Han var beskidt i ansigtet og iført en sort dynejakke.


Den anden er også femten til seksten år, dansk og cirka 180 centimeter høj. Han er mager af bygning med lyst hår og iført en blålig kasket samt lyseblå dynejakke.  


Knallerten, som de to kørte på, er blå og oplysninger kan gives til Odense Politi på 66141448.